AUTOMATIZARE

AUTOMATIZĂRI PERSONALIZATE PÂNĂ LA CEL MAI MIC DETALIU.

La DRVROM, excelăm în adaptarea soluțiilor de automatizare pentru a corespunde cu precizie cerințelor dumneavoastră specifice. Abordarea noastră de gestionare a proiectelor, pe deplin aliniată la standardele GMP, garantează o eficiență optimă pe tot parcursul execuției proiectului dumneavoastră.

De la planificarea inițială până la predarea competentă către clienții noștri, suntem specializați în dezvoltarea și implementarea atât a soluțiilor software, cât și a celor hardware. Software-ul nostru de automatizare aderă la standardele ISA S88 și ne folosim de sistemele de control al proceselor adoptate pe scară largă, care cuprind controlul formulelor și al căilor, pentru a oferi flexibilitate, scalabilitate și disponibilitate de neegalat.

Datorită expertizei noastre în domeniul soluțiilor PLC, HMI și SCADA, integrăm fără probleme componente de la diverși producători, asigurând o soluție cuprinzătoare rentabilă și adaptabilă. Pregătim și finalizăm cu meticulozitate documentația proiectului în deplină conformitate cu standardele GMP, asigurând cel mai înalt nivel de calificare a proiectului. Rezultatul este un concept de automatizare pe măsură, creat exclusiv pentru nevoile proiectului dumneavoastră.

Portofoliul nostru de servicii cuprinde:

  1. Licitații și achiziții publice: Gestionăm procesul de licitație și achiziționăm componentele necesare ale instalațiilor în mod eficient și eficace.
  2. Pregătirea specificațiilor funcționale: Pregătim cu meticulozitate specificațiile funcționale pentru a defini cerințele și funcționalitățile precise ale sistemelor dumneavoastră.
  3. Inginerie de bază și detaliată: Experții noștri în inginerie se ocupă atât de sarcinile de inginerie de bază, cât și de cele de inginerie detaliată, asigurând o planificare și o proiectare cuprinzătoare.
  4. Revizuirea și participarea la proiectarea instalației: Ne implicăm activ în revizuirea și contribuim la proiectarea instalației, încorporând expertiza noastră pentru a optimiza configurația generală.
  5. Expertiza software (PCS7, TIA, S7, MES etc.): Suntem specializați în soluții software precum PCS7, TIA, S7, MES și altele, adaptându-le la nevoile dumneavoastră specifice.
  6. Pregătirea formulelor (SIMATIC Batch, InBatch): Creăm formule precise, în special cu ajutorul unor platforme precum SIMATIC Batch și InBatch, pentru a satisface cerințele dumneavoastră de producție.
  7. Rapoarte pe loturi: Echipa noastră generează rapoarte detaliate privind loturile, oferind o documentație completă a proceselor dumneavoastră.
  8. Integrarea și coordonarea unităților de pachet: Integrăm și coordonăm fără probleme diverse unități de pachete în cadrul sistemelor dvs. pentru a asigura o funcționare fără probleme.
  9. Testarea de acceptare în fabrică a software-ului (FAT) și punerea în funcțiune operațională: Efectuăm teste FAT riguroase ale software-ului și gestionăm faza de pornire operațională, valorificând expertiza noastră pentru a asigura performanța optimă a sistemului.

Cu DRVROM, vă puteți baza pe o suită cuprinzătoare de servicii pentru a satisface nevoile de automatizare și inginerie ale proiectului dumneavoastră.

Ce facem noi?

Suntem specializați în automatizarea proceselor și oferim servicii complete de inginerie de proces. Echipa noastră de ingineri, staționată în diversele noastre locații, este dedicată planificării și optimizării meticuloase a proceselor dumneavoastră. Abordarea noastră este înrădăcinată într-o perspectivă holistică asupra proiectului instalației dumneavoastră, având ca scop eficientizarea operațiunilor prin minimizarea interfețelor și creșterea eficienței producției.

Cum procedăm?

Expertiza noastră se extinde la formularea de rapoarte precise privind loturile și la documentarea specificațiilor tehnice. Testăm cu rigurozitate software-ul utilizat și ne asumăm responsabilitatea pentru pornirea operațională fără probleme a instalației dumneavoastră. Pe tot parcursul acestui proces, competența noastră în domeniul ingineriei proceselor și al automatizării garantează o eficiență maximă. De la concept până la documentație, oferim servicii complete de calificare a instalațiilor, asigurând realizarea cu succes a obiectivului dvs. de inginerie de proces

Care este viziunea noastră?

Soluții complete sub un singur acoperiș!! La DRVROM, am cultivat deja expertiza necesară pentru a gestiona fiecare fațetă a unui proiect, de la dezvoltarea conceptului inițial la inginerie software și începerea operațională, până la calificarea instalației de procesare. Viziunea noastră ambițioasă pentru viitor este de a servi drept centru principal pentru proiecte complete de construcție nouă și renovare, oferind o gamă extinsă de servicii care să cuprindă:
0 +
Ani Experiență
0 +
Proiecte Realizate
0 +
Sisteme Modernizate
0 +
Experți în Domeniu

Construim încredere prin muncă!