Iluminat Inteligent

Soluții Inteligente de Iluminat

“Control Total asupra luminii!”

Oferim o gamă largă de soluții de iluminat inteligent adaptabile, adaptate pentru a satisface diverse cerințe, fie că este vorba de sectorul industrial, depozite, garaje, spații comerciale sau birouri.

Toate sistemele de iluminat interior pot fi completate cu echipamente pentru control automatizat, rezultând un sistem de iluminat inteligent cu implicații directe asupra eficienței energetice și a calității vieții utilizatorilor.
Oferim soluții personalizate în funcție de nevoile clientului, inclusiv în medii cu condiții speciale, asigurând un nivel ridicat de rezistență și fiabilitate. Corpurile noastre de iluminat au fost dezvoltate pentru utilizarea în zone periculoase, la temperaturi extreme și în medii predispuse la vandalism sau deteriorări neintenționate.


Oferta noastră este cuprinzătoare, cuprinzând corpuri de iluminat exterior, inclusiv iluminat stradal, parcuri și alei pietonale, iluminat perimetral, instalații sportive și depozite logistice.

Beneficiile unui sistem de Iluminat Inteligent

La DRVROM, suntem specializați în furnizarea de soluții de iluminat inteligente care îmbunătățesc eficiența energetică, siguranța și calitatea generală a vieții pentru clienții noștri.

Portofoliu

Iluminat Inteligent

Proiectele noastre de Iluminat Inteligent oferă soluții moderne și eficiente pentru controlul iluminatului în funcție de nevoi și preferințe, economisind energie și creând experiențe personalizate.

Contact

Ai un proiect personalizat?

Proiectele noastre de Iluminat Inteligent integrează tehnologii avansate pentru controlul iluminării, oferind eficiență energetică, securitate și confort, personalizate în funcție de cerințe și mediu.