...

Expertiza cuprinzătoare în Inginerie LV și MV

” Abordarea noastră pentru rezolvarea problemelor în domeniul ingineriei LV și MV “

La DRVROM, suntem specializați în inginerie de joasă tensiune (BT) și medie tensiune (MT), oferind o gamă completă de servicii de la 400V la 11kV. Iată o evaluare a modului în care excelăm în aceste domenii critice:

1. Studiile inițiale ale amplasamentului și recomandările: DRVROM efectuează studii amănunțite ale amplasamentului pentru a evalua cerințele dumneavoastră specifice.

Recomandările noastre sunt adaptate pentru a optimiza eficiența și fiabilitatea sistemelor dvs. de joasă tensiune și medie tensiune.

2. Studii de gradare și protecție, studii de punere la pământ: Efectuăm studii detaliate de gradare și protecție pentru a ne asigura că sistemele dvs. sunt protejate în mod corespunzător.

Studiile noastre de legare la pământ contribuie la siguranța și funcționalitatea infrastructurii dvs. electrice.

3. Selecția și achiziția de echipamente LV și MV

DRVROM vă asistă în selectarea și achiziționarea de echipamente LV și MV, asigurând compatibilitatea și calitatea. Ne aprovizionăm cu echipamente de la furnizori de renume pentru a satisface nevoile unice ale proiectului dumneavoastră.

4. Instalarea substațiilor:

Echipele noastre de experți sunt specializate în instalarea de substații, asigurând funcționarea eficientă și sigură a sistemelor dumneavoastră. Respectăm standardele din industrie și cele mai bune practici pentru fiabilitate.

5. Soluții containerizate care încorporează echipamente de distribuție LV și MV

DRVROM oferă soluții containerizate care integrează echipamente de distribuție LV și MV, oferind o soluție compactă și eficientă pentru diverse aplicații. Aceste soluții sunt concepute pentru a răspunde cerințelor specifice ale proiectului dumneavoastră.

6. Lucrări de instalare la fața locului a cablurilor și a dispozitivelor de izolare:

Excelăm în lucrările de instalare a cablurilor și de izolare pe șantier, asigurând trasarea și protecția corespunzătoare a cablurilor electrice. Atenția noastră la detalii garantează longevitatea și fiabilitatea sistemelor dumneavoastră.

7. Sisteme de legare la pământ:

Expertiza DRVROM în domeniul sistemelor de legare la pământ asigură siguranța și performanța infrastructurii electrice. Proiectăm și implementăm soluții robuste de legare la pământ adaptate nevoilor dumneavoastră.

8. Terminații de cabluri:

Tehnicienii noștri calificați realizează terminații de cabluri cu precizie, asigurând integritatea și performanța conexiunilor dvs. electrice.

9. Testare, punere în funcțiune și energizare:

Efectuăm proceduri complete de testare și punere în funcțiune pentru a verifica funcționalitatea și siguranța sistemelor dvs. LV și MV.

Proiecte de succes:

Portofoliu:

Explorează proiectele noastre remarcabile din domeniul producției, automatizării și iluminatului. Vezi cum am transformat ideile în realitate.

isd
Fabrica de fier și oțel Iskenderun
sas
Poliester Sasa
omtr
Omnia, Fabrica de Amidon ( TR )

Echipa noastră supraveghează procesul de punere sub tensiune pentru a asigura o pornire ușoară și fiabilă!

La DRVROM, angajamentul nostru față de excelență, respectarea standardelor din industrie și dedicarea față de inovație ne transformă în partenerul dumneavoastră de încredere pentru soluții de inginerie LV și MV. Suntem pregătiți să facem față provocărilor unice ale proiectelor dumneavoastră cu precizie și fiabilitate.

0 +
Ani Experiență
0 +
Proiecte Realizate
0 +
Sisteme Modernizate
0 +
Experți în Domeniu

Construim încredere prin muncă!

Obține o estimare:

Contactează-ne!

Doriți să obțineți o estimare de preț personalizată pentru serviciile noastre? Vă rugăm să ne contactați și vă vom oferi informațiile necesare cu plăcere. Așteptăm cu interes discuția cu dumneavoastră.

Click or drag a file to this area to upload.
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.