SIVACON

SIVACON Solutions

DRV: Producătorul dumneavoastră global pentru aparatura de comutație SIVACON

Familia DRV funcționează cu mândrie ca producător licențiat de aparate de comutație IEC 61439-2, deservind nu numai piața europeană, ci și extinzându-ne raza globală pentru a oferi centre de control al motoarelor testate. Când standardele ANSI/NEMA nu sunt aplicabile sau când proiectele sunt localizate în afara unor regiuni specifice, soluțiile noastre conforme IEC devin o alegere vitală.

Suntem producătorul de încredere al Sivacon 8 de peste un deceniu, cu sute de secțiuni în serviciu activ astăzi. Din 2013, DRV Inginerie și-a extins capacitățile de producție pentru a include linia de produse Sivacon S8, reprezentând cele mai noi și mai căutate oferte pentru piața globală.

La DRV Inginerie, ne angajăm să oferim soluții de comutare de calitate superioară, care îndeplinesc standardele internaționale și depășesc așteptările clienților. Expertiza noastră, combinată cu dedicarea noastră față de inovație și excelență, ne asigură că rămânem alegerea dvs. numărul unu pentru toate nevoile dvs. de comutare, indiferent dacă aveți sediul în Europa, America sau oriunde altundeva în lume.

Mai multe detalii pot fi găsite pe site-ul companiei tată producător: https://www.drv.com.tr/

 

Mai mult de 100 de companii au ales să lucreze cu noi:

SIVACON Solutions

SIVACON S8 - INTELLIGENT POWER DISTRIBUTION

SIVACON S8 stabilește noi standarde ca tablou de distribuție a energiei sau centru de control al motoarelor (MCC) pentru aplicații industriale sau infrastructură. Sistemul de tablouri de distribuție asigură o distribuție simplă și consistentă a energiei electrice și permite un nivel ridicat de siguranță a personalului și a tabloului de distribuție. Designul său modular, oferă o gamă largă de utilizări posibile și permite adaptarea la cerințe la proiectarea unor sisteme complete. O soluție eficientă, SIVACON S8 combină un nivel ridicat de siguranță cu un design modern. Este disponibil la nivel mondial și poate fi utilizat pentru toate aplicațiile de până la 7000 A – cu tehnologia compartimentului fix, puteți acoperi toate cerințele BS EN.

SIVACON oferă adaptabilitate cu diverse modele de montare într-o singură cabină și module flexibile pentru schimbarea sau adăugarea ușoară a unităților funcționale. Inovația continuă asigură o tehnologie de top. Este o alegere sigură pentru regiunile predispuse la seisme și pentru aplicațiile cu solicitări ridicate, inclusiv pentru acționări mari, comutatoare, întrerupătoare de circuit și multe altele.

DRV Inteligent Power Distribution
0 +
Ani Experiență
0 +
Proiecte Realizate
0 +
Sisteme Modernizate
0 +
Experți în Domeniu

Construim încredere prin muncă!