Panelmaster

Soluții Panelmaster

În cadrul familiei DRV, în parteneriat cu EAE Elektroteknik A.Ș., ne mândrim cu avansarea moștenirii PanelMaster. PanelMaster este un sistem de panouri de curent puternic de joasă tensiune dezvoltat meticulos, proiectat pentru a fi modular și adaptabil pentru diverse aplicații. Acesta a fost supus unor teste de tip și certificări riguroase în laboratoare recunoscute la nivel internațional.


Cu aprobarea a șapte mărci diferite de comutatoare de pe piața globală, PanelMaster a trecut cu triumf de toate testele de tip în conformitate cu standardele IEC 61439-1/2, până la Forma 4B. Această realizare atestă angajamentul nostru de a îndeplini cele mai înalte cerințe tehnice cerute de întreprinderi și instalații.

Parteneri GOLD!

Panourile noastre PanelMaster au obținut certificarea de la renumitele laboratoare internaționale DEKRA, excelând în testele cu arc electric intern de înaltă valoare tehnică, așa cum se specifică în standardele IEC 61641. Aceste teste sunt la fel de esențiale ca și testele de tip în domeniul panourilor de joasă tensiune.

În plus, recunoscând importanța primordială a siguranței seismice pentru întreprinderi și instalații, PanelMaster și-a dovedit rezistența prin faptul că a rezistat cu succes la testele seismice în conformitate cu scara Richter, cu o valoare de 7 sau mai mare în conformitate cu standardul IEC 60068. Aceste teste sunt efectuate și certificate de apreciate laboratoare internaționale VIRLAB.

Datorită certificărilor sale extinse, PanelMaster este bine echipat pentru a îndeplini specificațiile pe toate piețele internaționale unde sunt aplicabile standardele IEC.


Implementarea sistemului PanelMaster în cadrul familiei DRV, în colaborare cu EAE Elektroteknik A.Ș., se realizează prin autorizare pe bază de proiect.v

Mai mult de 100 de companii au ales să lucreze cu noi:

PANELMASTER: SISTEM DE DISTRIBUȚIE A ENERGIEI ELECTRICE DE JOASĂ TENSIUNE

PanelMaster este un sistem de panouri de joasă tensiune de curent ridicat, modular, certificat la nivel internațional, care a fost supus testelor de tip și certificării în laboratoare recunoscute. Acesta este conceput pentru a fi adaptabil pentru diverse aplicații în cadrul unei structuri modulare.

Specificații:

Curent nominal (In): Până la 6800 A

Curent nominal de rezistență de scurtă durată (Icw): Până la 120 kA – 1s

Tensiunea nominală de rezistență la impulsuri (Uimp): Până la 12 kV

Compartimentare: Până la forma 4b

Clasa de protecție: Până la IP55

Protecție la impact mecanic: IK10

Construcție structurală: tablă zincată de 2 mm cu acoperire cu pulbere de epoxi-poliester (RAL 7035 gri deschis)

Temperatura de funcționare: -5°C până la +40°C

Conform cu standardele: IEC/EN 61439-1/2 Ansambluri de aparataj de joasă tensiune și de aparataj de comandă.
IEC/EN 62208 Carcase goale pentru ansambluri de aparataj de joasă tensiune și de control.
IEC/60529 Grade de protecție asigurate de carcase (cod IK)
IEC 61641 Încercare cu arc electric intern
IEC 60068 și IEEE-693/2005 – Calificare seismică
PanelMaster este un sistem de distribuție a energiei electrice de joasă tensiune versatil și riguros testat, potrivit pentru o gamă largă de aplicații. Designul său modular și certificările internaționale îl fac să fie o alegere de încredere pentru nevoile dumneavoastră de distribuție electrică.

Sistem de distribuție a Energiei Electrice de joasă Tensiune.
Sistem de distribuție a Energiei Electrice de joasă Tensiune.
0 +
Ani Experiență
0 +
Proiecte Realizate
0 +
Sisteme Modernizate
0 +
Experți în Domeniu

Construim încredere prin muncă!

Contact

Contactează-ne!

Suntem aici pentru tine! Ai întrebări, sugestii sau vrei să colaborezi? Contactează-ne și vom fi bucuroși să te ajutăm.