Panouri de Optimizare

Planificarea și construcția panoului de control integrat:

DRVROM este Furnizorul dumneavoastră de soluții complete!

În cadrul companiei noastre, acordăm prioritate integrării perfecte a planificării dulapurilor de control și a serviciilor de construcție, oferindu-vă o soluție completă dintr-o singură sursă.


Optimizarea eficienței: Eficiența reprezintă un pilon de bază în soluțiile noastre de dulapuri de control. Începând cu faza inițială de planificare, ne folosim de instrumente și metodologii de ultimă generație pentru a aranja meticulos componentele. Această precizie este esențială pentru a asigura instalații fără probleme, maximizând în același timp utilizarea spațiului.

 

Instalare perfectă: Tehnicienii noștri cu înaltă calificare execută procesul de instalare cu expertiză și dedicare. Fie că este vorba de instalațiile noastre sau de locația dumneavoastră, ne menținem angajamentul față de excelență în fiecare aspect al procesului de instalare.

Soluții personalizate: Fie că aveți nevoie de dulapuri de control pentru o întreagă instalație industrială sau pentru anumite secțiuni ale instalației, suntem specializați în crearea de soluții personalizate. Înțelegem că fiecare proiect este unic, iar abordarea noastră este de a oferi soluții care să corespundă exact nevoilor dumneavoastră.

Calitate fără compromisuri: Ne aprovizionăm cu componente de top de la parteneri de încredere, oferindu-vă garanția unei funcționări fără probleme și cu întreținere redusă. Calitatea este primordială în tot ceea ce facem, asigurând longevitatea și fiabilitatea dulapurilor noastre de control.
Pe scurt, serviciile noastre integrate de planificare și construcție a dulapurilor de control sunt concepute pentru a îndeplini cele mai înalte standarde profesionale. Suntem dedicați să oferim eficiență, precizie și calitate, oferind în același timp soluții personalizate pentru a vă îndeplini cerințele unice, indiferent dacă acestea implică configurații complete ale instalațiilor sau secțiuni specifice ale instalațiilor.

Serviciile noastre pentru beneficiul dumneavoastră:

DRVROM este cea mai bună soluție în materie de Soluții Technice și Automatizări!

Planificare electrică: Suntem specializați în planificarea electrică meticuloasă, care cuprinde dispunerea rețelei, traseul cablurilor și calculele termice pentru dulapurile de control. Scopul nostru este de a asigura funcționalitatea fără cusur a sistemelor dumneavoastră electrice.


Pregătirea schemelor de circuit: Ne mândrim cu pregătirea unor diagrame detaliate ale circuitelor care servesc drept planuri esențiale pentru proiectele dumneavoastră. Precizia și claritatea sunt pietrele de temelie ale reprezentărilor noastre schematice.

Instrumente avansate de planificare: Folosind instrumente de planificare de ultimă generație, cum ar fi ePlan P8, Autocad Electrical și WS CAD V5.5, aducem tehnologia de ultimă generație în proiectele dumneavoastră, facilitând o eficiență și o precizie sporită.


Desene de construcție a dulapurilor de control: Expertiza noastră se extinde la elaborarea unor desene precise de construcție a dulapurilor de control, asigurându-ne că fiecare detaliu se aliniază cu cerințele proiectului dumneavoastră.

Planurile terminalelor: Oferim planuri complete de terminale care simplifică conectarea și organizarea componentelor electrice, promovând eficiența și ușurința întreținerii.
Liste de piese: Listele noastre detaliate de piese garantează că aveți o vizibilitate completă asupra componentelor utilizate în proiectele dumneavoastră, ceea ce vă ajută în eforturile de achiziție și întreținere.


Asamblare internă: Echipa noastră dedicată excelează în asamblarea internă, asigurându-se că dulapurile dvs. de control sunt construite cu cea mai mare precizie și calitate.

Supravegherea ansamblului: Oferim servicii de supervizare a montajului pentru construcțiile exterioare, oferind expertiză și supraveghere pentru a ne asigura că fiecare componentă este instalată corect și funcționează conform destinației.


Testarea și acceptarea unității: Testarea riguroasă a unităților este o etapă crucială în procesul nostru și ne asigurăm că sistemele dvs. îndeplinesc cele mai înalte standarde de performanță și fiabilitate înainte de acceptare.


Pregătirea documentației de acceptare: Pregătim cu meticulozitate toată documentația de acceptare necesară, facilitând o tranziție și o predare fără probleme a proiectelor dumneavoastră.

Mai mult de 100 de companii au ales să lucreze cu noi:

Proiecte de succes:

Portofoliu:

Explorează proiectele noastre remarcabile din domeniul producției, automatizării și iluminatului. Vezi cum am transformat ideile în realitate.

Contactează-ne!

Suntem aici pentru tine! Ai întrebări, sugestii sau vrei să colaborezi? Contactează-ne și vom fi bucuroși să te ajutăm!