Transformator de Tip Uscat

Transformatorul Beta

” Transformatorii de tip uscat pot fi preferați în zonele publice “

Este produs în gama de putere de la 25 la 25.000 kVA, la nivelul de tensiune de până la 52 kV, având opțiunea de răcire naturală cu aer (AN) sau răcire cu ventilator (AF). Transformatorii de tip uscat pot fi preferați în zonele publice deoarece sunt fabricați cu materiale prietenoase cu mediul și nu necesită întreținere.

 

În funcție de metoda de răcire, se diferențiază de transformatorii de tip ulei. Înfășurările de înaltă tensiune sunt acoperite cu rășină epoxidică turnată sub vid. Înfășurările de joasă tensiune pot fi fabricate atât prin metoda rășinii turnate, cât și prin metoda prepregului impregnat cu rășină. Se poate obține o creștere a puterii de până la 40% prin utilizarea ventilatorului de răcire.

Deși nu există un agent de răcire dăunător mediului, cum ar fi uleiul, riscul de incendiu este redus, nu necesită întreținere, este rezistent la umiditate și umezeală, chiar și dacă nu este în funcțiune pentru o perioadă lungă de timp; își crește cota de piață în comparație cu transformatorii de tip ulei, zi de zi, datorită cererii crescânde a clienților în ultimii ani, datorită capacității sale de a fi pus în funcțiune în orice moment fără probleme și a suplimentului de răcire cu ventilator de a fi încărcat până la 40% din puterea nominală.

Beta Transformatör este atât cel mai durabil, cât și cel mai prietenos cu mediul producător de transformatori de tip uscat din industrie.

Obține o estimare:

Contactează-ne!

Doriți să obțineți o estimare de preț personalizată pentru serviciile noastre? Vă rugăm să ne contactați și vă vom oferi informațiile necesare cu plăcere. Așteptăm cu interes discuția cu dumneavoastră.

Click or drag a file to this area to upload.