Transformatoare Elektromekanik

Soluții de calitate pentru sectorul energetic

Transformatoare Elektromekanik

`Energie, Inovație și Excelență!

” Transformatoare Elektromekanik se remarcă prin angajamentul față de dezvoltare continuă, inovație și fericirea angajaților! “

Lideri în furnizarea de soluții energetice de calitate. Cu o experiență îndelungată în sectorul electro-mecanic, suntem o companie tehnologică de încredere, specializată în producția de transformatori de putere, distribuție și cu înfășurări speciale, inclusiv tipuri de ulei și uscat. Ne desfășurăm activitatea într-o industrie în continuă evoluție, respectând standardele internaționale TSE, CE, SONCAP, ICMET, KEMA, TS 267, CEI/IEC 60076, BS 171, ANSI, ISO 17025, ISO90001, ISO14001, ISO18001, ISO50001.

Produse și Servicii oferite:

Transformatori de distribuție tip uleios și uscat
Transformatori de putere
Transformatori cu înfășurări speciale

” Furnizăm soluții de energie eficiente, adaptându-ne rapid la schimbările din industrie și menținând o linie de succes în creștere. Cu o capacitate de producție lunară de 750 de unități și o investiție semnificativă în cercetare și dezvoltare, urmărim îndeaproape inovațiile tehnologice, producând comenzi speciale la standarde care depășesc așteptările. “

Transformer Elektromekanik

O forță de vârf în sectorul energetic, dedicat furnizării de soluții de top prin intermediul proceselor noastre de producție eficiente.

Furnizarea de soluții de calitate pentru nevoile sectorului energetic:

Oferinm soluții de calitate pentru nevoile sectorului energetic printr-un proces eficient de producție, Transformer Elektromekanik furnizează servicii în Zona Industrială Organizată Adana Hacı Sabancı, într-o suprafață totală de 40.000 m², din care 25.000 m² sunt acoperiți și 65.000 m² sunt spații deschise.

Inovație și Standarde Ridicate în Producția de Transformatori:

Transformatoare Elektromekanik și-au orientat specializarea în sectorul electro-mecanic de electricitate de-a lungul mai multor ani, reprezintă o companie tehnologică puternică și respectată, activând în domeniul transformatorilor de putere, distribuție și cu înfășurări speciale, inclusiv tipuri de ulei și uscat. Principala sa sferă de activitate constă în producția de transformatori de distribuție tip uleios și uscat, transformatori de putere și transformatori cu înfășurări speciale, respectând standardele de calitate, design și fabricație ale TSE, CE, SONCAP, ICMET, KEMA, TS 267, CEI/IEC 60076, BS 171, ANSI, ISO 17025, ISO90001, ISO14001, ISO18001, ISO50001, având o capacitate de producție lunară de 750 de unități.

Drumul nostru către Excelență în Industria Transformatorilor:

Credem că dezvoltarea continuă, îmbunătățirea constantă, acordarea priorității angajaților și fericirea acestora vor face o diferență semnificativă în fiecare proces, permitându-ne să ne adaptăm la condițiile în schimbare și să menținem creșterea de succes a companiei. Cu investiții semnificative în departamentul nostru de cercetare și dezvoltare, urmărim îndeaproape inovațiile tehnologice din industria transformatorilor și producem comenzi speciale ale clienților la standarde ce depășesc așteptările. Continuăm să reprezentăm țara noastră prin capacitatea noastră de a ne adapta rapid la toate condițiile într-o lume în continuă schimbare și transformare. Adoptăm filosofia de producție cea mai potrivită, suntem inovatori, deschiși dezvoltării și, cel mai important, apreciem profund contribuția valoroasă a angajaților noștri.

Mai mult de 100 de companii au ales să lucreze cu noi:

Obține o estimare:

Contactează-ne!

Doriți să obțineți o estimare de preț personalizată pentru serviciile noastre? Vă rugăm să ne contactați și vă vom oferi informațiile necesare cu plăcere. Așteptăm cu interes discuția cu dumneavoastră.

Click or drag a file to this area to upload.